top of page
tropisch-regenwoud-2000x1200.jpg

Professioneel, deskundig, laagdrempelig en persoonlijk.

Boven
09-newscene_Hoorwereld-20200226.jpg

In 5 stappen naar een optimaal gehoor

Hoortest

De gehoortest
Is de basis van het succes. Een goede inventarisatie van uw gehoor is essentieel voor de keuze van de juiste hooroplossing. De hoortest wordt uitgevoerd in een geluidsarme ruimte zodat u geen last heeft van eventuele stoorbronnen. Voorafgaand aan de test wordt uiteraard ook naar de algemene gezondheid van uw oren gekeken zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw oren en uw gehoor.
 
Tijdens de hoortest, worden er de volgende metingen verricht:
- Toonaudiometrie
- Beengeleiding
- Spraakaudiometrie

Nadat we de uitslag met u hebben besproken, wordt er samen met u het vervolg traject afgestemd.

De intake
Tijdens het intake gesprek kijken we samen met u hoe we tot de meest optimale hooroplossing kunnen komen. Behalve de conditie van uw gehoor, bepalen ook de situaties waar u uw gehoor wil verbeteren een grote rol. Wilt u bijvoorbeeld alleen de TV wat beter verstaan, of wenst u ook een optimale verstaanbaarheid van gesprekken tijdens verjaardag? Uiteraard bespreken we hier onder andere ook de ruimte van uw budget, de zichtbaarheid van de hooroplossing en het gebruiksgemak.  

De proefperiode
Bij de start van de proefperiode stellen we de hooroplossing in op uw wensen en krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking ervan. Zodra u geen vragen meer heeft, krijgt u de besproken hooroplossing mee om te gaan testen in uw eigen persoonlijke leefsituatie. 

De controle
Na de start van de proefperiode, plannen we een controle. Tijdens deze afspraak bespreken wat er wel en wat er eventueel niet goed is gegaan. Op basis van u eerste ervaringen met uw nieuwe hooroplossing, doen we waar nodig enkele aanpassingen om zo verder samen met u tot de optimale hooroplossing te komen.   
 
De eindcontrole
Tijdens de eindcontrole bespreken we of de gekozen hooroplossing tot het gewenste resultaat heeft geleid. Wanneer alle doelen zijn bereikt en u bent volledig tevreden, ronden we de proefperiode met u af. Mocht u nog twijfelen, langer de tijd nodig hebben voor uw beslissing of wellicht wilt u toch nog een andere hooroplossing proberen? Uiteraard is dit geen probleem, u schaft past hoortoestellen bij ons aan wanneer 100% tevreden bent!

27-newscene_Hoorwereld-20200226.jpg

Wij zorgen goed voor uw gehoor, beloofd!

Onze service belofte

De gemiddelde gebruiksduur van een hooroplossing is 5 jaar. U kunt zich voorstellen dat in deze periode uw gehooroplossing aan vele uitdagingen word onderworpen, maar ook uw gehoor veranderd met de jaren mee. Een audicien waar u bij problemen snel terecht kan, en die u jaarlijks uitnodigt voor een controle van uw hooroplossing en uw gehoor, is voor ons vanzelfsprekend. Daarom onze belofte aan u:


  

- Altijd hetzelfde vertrouwde gezicht

- Alle tijd en aandacht voor u

- Een uitgebreide proefperiode waarin u zelf beslist

- Een eerlijk en onafhankelijk en transparant advies 

- 5 jaar garantie en nazorg 

- Het best mogelijke aanbod tegen de best mogelijke prijzen

Gegarandeerd, daar kunt u ons aan houden!

5 stappen info
Onze service
Onze service info
bottom of page