Genieten

VAN UW PASSIE

De nieuwe Signia Silk X, nu verkrijgbaar bij 

de Hoorwereld

De nieuwe Signia Silk X hoortoestellen, één van `s werelds kleinste hoortoestellen, geven u het vertrouwen omdat niemand weet dat u ze draagt. Deze kleinste en meest natuurlijk klinkende "ready to wear" in het oor hoortoestellen, zijn uitgerust met super zachte siliconen sleeves. Daardoor is het draagcomfort subliem en is de nieuwe Signia Silk geschikt voor bijna ieder oor.
 

KRISTAL HELDER GELUID IN ELKE SITUATIE

Of u nu in een drukke straat loopt, op een druk kantoor of in een druk restaurant bent. De nieuwe Signia Silk X pakt deze uitdagingen deskundig aan met het levensechte geluid van Signia Xperience. U hoort wat u wilt horen, de gehele dag in elke situatie.

PERFECT GEPOSITIONEERD VOOR TELEFOON EN MUZIEK

Omdat de Signia Silk X diep in uw gehoorgang verborgen zit, kun u hierdoor bellen en muziek luisteren zoals u gewend bent, ook met een "over ear" hoofdtelefoon. Signia Silk X is zo discreet, dat u makkelijk vergeet dat u ze draagt.

PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING BINNEN HANDBEREIK

Dankzij Signia`s Telecare, is het mogelijk om op afstand via de Signia App, direct de hulp in te schakelen van uw audicien bij de Hoorwereld, waar u ook bent! Via deze app kunt u ook zelf discreet het volume of andere instellingen wijzigen. De Signia App is beschikbaar voor zowel Android als Apple telefoons en tablets. 

Laat uw gegevens achter en ervaar de Signia Silk X zelf geheel gratis en vrijblijvend!
 

de Hoorwereld

Rustenburg 9

6701 DV Wageningen

0317-745918 

info@dehoorwereld.nl

©2019 de Hoorwereld. 

  • Facebook