top of page
Pure-Charge-Go-AX_BeBrilliant_wallpaper_

Ontdek de nieuwe Signia Pure Charge & Go AX

Boven
Signia2021H12_Split_sound_white.tif
Signia-icon_Enchanced-Speech-Understandi

Ongelooflijke verstaanbaarheid in rumour

De Signia Pure Charge & Go hoortoestellen gebruiken het baanbrekende Augmented Xperience platform. Het is geïnspireerd op hetzelfde principe als in 3D-films, waar de belangrijkste beelden direct voor u verschijnen, terwijl de achtergrond verder weg blijft.

Dit is mogelijk omdat er nu voor het eerst twee afzonderlijke processoren gebruikt worden: één voor de geluiden in focus, zoals de stem van uw gesprekspartner, en de andere voor de omgeving.

De nieuwe Signia Pure Charge & Go AX gaan met een volle accu tot wel 36 uur mee, inclusief 5 uur streamen! Geen stopcontact bij de hand? Met de nieuwe mobiele oplader van Signia kunt u de toestellen zelfs tot 3 keer volledig opladen zonder dat daar een stopcontact voor nodig is!

Signia-icon_Rechargeable_1000x1000.png

Oplaadbaar, ook onderweg

Signia-icon_Brilliant-Sound_1000x1000.pn

Indrukwekkende geluidskwaliteit

De nieuwe Signia Pure Charge&Go AX biedt een ongekende hoorervaring die verder gaat dan eerdere natuurlijk klinkende oplossingen. We noemen dit 'augmented hearing', een technologie die uitmuntende spraakverstaanheid levert met een verbluffend geluid in elke situatie.

Voor het eerst introduceert Signia een made for all hoortoestel. Of u nu een Android* telefoon heeft, of een telefoon van Apple*, muziek streamen en rechtstreeks telefoneren is nu bij zowel Android als Apple telefoons mogelijk. 

* compatible met iOS 11.0 of hoger
* compatible met de meeste Android telefoon 6.0 of hoger

Signia-icon_Bluetooth-Streaming_1000x100

Connectiviteit met Android & Apple

Signia-icon_Digital-Assistant_1000x1000.

AI digitale assistent

Met behulp van Artificial Intelligence leert de Signia Assistant uw voorkeuren om u de meest persoonlijke hoorervaring te geven in de meest uitdagende luistersituaties. Het begeleidt u bij elke stap van de proefperiode, vergroot uw zelfvertrouwen en geeft u meer controle over uw gehoor.

Pure_CnG_AX_pair_Graphite_3542x3542.png

Test de nieuwe Signia Pure Charge & Go AX nu gratis uit
Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden

* verplicht veld

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Meer informatie
Wordt testpersoon
bottom of page