top of page
2023 Signia IX 10.jpg

Ontdek de
allernieuwste innovatie`s

Boven
Pure CnG IX_Graphite_Pair_Shadow_V02 (1).png
IX Logo RGB.png

De Signia Pure Charge & Go iX is anders dan een gewoon hoortoestel. Het maakt gebruik van de volledige kracht van Signia Integrated Xperience met RealTime Conversation Enhancement-technologie om u verbonden te houden met uw gesprekpartners, ongeacht in welke situatie u zich bevind. Zelfs in de meest complexe luistersituatie`s zoals een druk restaurant, is dit toestel in staat gesprekken te accentueren van meerdere gesprekspartners tegelijk, zodat u niks van uw gezelschap hoeft te missen!  

Widex Moment levert u door de snelste geluids- verwerking ooit in een digitaal hoortoestel, het meest pure en natuurlijke geluid. Dankzij ZeroDelay-technologie kan Widex het probleem van vervorming als gevolg van vertraging wegnemen. Dankzij deze ultrasnelle signaalbewerking is het Widex gelukt een hoortoestel te ontwikkelen die niet klinkt als een hoortoestel en heeft het een nieuwe standaard gezet op het gebied van geluidskwaliteit.

20.01-Widex-MOMENT-logo-with-tagline-black.jpg
miniRITE_R_H1-2023_Right+Left_C114OliveGreen_LEDgreen_Speaker60_OpenBassDome_500pctSize_w_
Oticon_BrainHearing_Philosophy_Label_Tag_rgb_10cmX3.5cm_2020.png

Oticon Real maakt gebruik van een baanbrekende BrainHearing technologie. Deze techniek helpt uw hersenen optimaal te functioneren door u toegang te geven tot alle betekenisvolle geluiden om u heen in een perfecte balans. Oticon Real levert u een ongelooflijke geluidskwaliteit en biedt u betere toegang tot spraak, zodat u gesprekken eenvoudig kunt volgen.

Door de universele connectiviteit van Phonak kunnen de nieuwe Lumity hoortoestellen naadloos worden verbonden met al uw favoriete apparaten. Bel echt handsfree en koppel tot wel acht Bluetooth® apparaten, waarvan er twee tegelijk verbonden kunnen zijn. De Phonak Lumity maken uw gesprekken echt helder en zijn dankzij de unieke Roger Direct techniek, uitermate geschikt om uit te breiden met Roger Solo apparatuur als uw gehoor daar echt op vraagt.

PH_Packshot_Audeo_L-R_xReceiver_without_logo_050-0889-P8.png
PH_Packshot_Audeo_L-R_xReceiver_without_
Logo_Phonak_life_is_on_pos_RGB_300dpi.jpg
Meer informatie
bottom of page