Signia active young woman large background.tif

de nieuwe Signia Active 

 

Upgrade uw gehoor naar de toekomst

 

 

Nieuw bij de Hoorwereld de Signia Active 
de nieuwe Signia Active zijn oplaadbare oordoppen met audiologische techniek. Geschikt voor het afspelen van audio in hoge geluidskwaliteit, maar ook om gehoorproblemen te ondersteunen in rumoerige situaties. De oordoppen zijn in twee verschillende varianten beschikbaar: Signia Active Pro X en Signia Active X

Design
Signia geeft met de nieuwe Active oordoppen wederom een nieuwe draai aan het design van een hoortoestel. De oordoppen hebben een vergelijkbaar design als b.v. de draadloze Apple AirPods en Samsung Galaxy oordoppen. Het design van de oordoppen is echter het enige wat vergelijkbaar is. De Signia Active oordoppen beschikken namelijk ook over audiologische techniek, om naast het afspelen van hoge kwaliteit audio, ook een verminderd gehoor te ondersteunen.

Active & Active Pro
Signia Active Pro
De Active Pro staat gelijk aan 'echte' hoogwaardige hoortoestellen. De Active Pro levert behalve een een hoge geluidskwaliteit bij het audio streamen, ook ondersteuning in de meest complexe luistersituaties zoals in een druk restaurant, op een verjaardag of een receptie. De accu van de Active Pro gaat zo`n 23 uur mee voordat hij weer moet worden opgeladen. 

Signia Active X 
De Active X is meer gericht op het leveren van audio in hoge kwaliteit met beperkte functies om het gehoor te ondersteunen. Deze toestellen zijn voornamelijk ontworpen om muziek in hoge kwaliteit af te spelen en de verstaanbaarheid in 1 op 1 situaties te verbeteren. De accu van de Active X gaat zo`n 4 uur mee voordat hij weer moet worden opgeladen. 

Connectiviteit
De Signia Active X en de Active Pro, kunnen eenvoudig via bluetooth verbonden worden met de huidige smartphones. Direct audio streamen is alleen weggelegd voor Apple gebruikers. Android gebruikers kunnen met tussenkomst van een extra accessoire, de StreamLine Mic, geluid vanuit de telefoon of tablet naar de toestellen streamen. 

Oplaadcase
Met de oplaadcase van de Signia Active Pro en Active X kunt u onderweg de toestellen opladen zonder dat daarbij een stopcontact nodig is. 
 

Active_Bty_Extra_Pair_Charger_Gold_1000x1000px.jpg
Active_Std_Pair_In_Charger_Gold_1000x1000px.jpg

Kleuren
De nieuwe Signia Active X en de Active Pro worden geleverd in 3 trendy kleuren
 

Active_Bty_Silver_1000x1000px.jpg
Active_Bty_Gold_1000x1000px.jpg
Active_Bty_Black_1000x1000px.jpg
 
 

Test de nieuwe Signia Active nu gratis uit
Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden

* verplicht veld

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.