Genieten

VAN UW PASSIE

De ontwikkelingen gaan razendsnel. Regelmatig komen er nieuwe technieken op de markt die het horen en verstaan voor u beter en comfortabeler maken. Bij de Hoorwereld volgen we de ontwikkelingen op de voet en worden we regelmatig getraind om u optimaal te kunnen adviseren wat deze ontwikkelingen voor u kunnen betekenen. 

                            
Het is Signia nu ook gelukt om de nieuwste Xperience techniek in het allerkleinste hoortoestel te verwerken. 

Door een nieuwe benadering van ondersteuning van spraak in rumoerige situatie`s, verstaat u niet alleen de persoon tegenover u, maar ook de mensen om u heen. 

Signia Xperience heeft zich inmiddels bewezen en is wereldwijd een enorm succes. Met de nieuwe Silk hoort u het verschil maar is er niemand die het ziet. 

Wilt u weten wat de nieuwe Signia Silk Xperience voor u kan betekenen? In onze winkel kunt u het direct ervaren!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! 

 

Signia Silk Xperience

                            
 

Een sieraad voor uw gehoor, niet alleen qua design maar zeker ook qua geluid. De nieuwe Signia Styletto is niet alleen voorzien van Signia`s meest geavanceerde Xperience platform, maar is tevens ook geupdated naar de laatste design trends.


De nieuwe Signia Styletto Xperience is leverbaar in twee nieuwe kleuren en voorzien van een nieuwe pocket lader met QI techniek. Uiteraard bied dit toestel de mogelijkheid voor direct streaming van muziek en telefoon vanaf uw Iphone of Android toestel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van de nieuwe Signia Styletto? Neem contact met ons op, we horen graag van u!

 

Signia Styletto Xperience

Widex Moment

               
 

Binnenkort leverbaar bij de Hoorwereld, het eerste oplaadbare super power hoortoestel ter wereld! De Signia Motion X is een echte krachtpatser, speciaal ontworpen voor de grotere gehoorverliezen. 

Benieuwd of er met de nieuwe Signia Motion X een "hoor" wereld voor u open gaat? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

BINNENKORT LEVERBAAR

Signia Motion Xperience

                            
 

Een hoortoestel dat niet klinkt als een hoortoestel, dat is het resultaat van een technologische doorbraak. 

Dankzij een supersnelle signaalweg, wordt de verwerkingsvertraging teruggebracht naar minder dan 0.5 milliseconde. Nog nooit deed een hoortoestel dit zo snel wat resulteert in een optimaal natuurlijke geluidservaring. 

De nieuwe Widex Moment is voorzien van alle nieuwste technieken zoals oplaadbaarheid en direct streaming voor muziek en telefoon vanaf uw Iphone of Android toestel.

De nieuwe Widex Moment kan voor u het verschil maken. Neem contact met ons op en ervaar het gratis en vrijblijvend.

 

de Hoorwereld

Rustenburg 9

6701 DV Wageningen

0317-745918 

info@dehoorwereld.nl

©2019 de Hoorwereld. 

  • Facebook