top of page
Insio-AX_male_old_hero_silhouette_1920x1080.jpg

De nieuwe Signia Insio Charge & Go AX

 

Oplaadbaar, in het oor, bluetooth.

 

Boven

Nieuw bij de Hoorwereld de Signia Insio Charge & Go AX
De prijswinnende oplaadbare Signia Insio Charge&Go AX herdefinieerd wat op maat gemaakte In-het-Oor oplossingen u kunnen bieden. De Insio Charge&Go AX wordt op maat voor u gemaakt voor en biedt de hele dag comfort, optimaal spraakverstaan, uitmuntende geluidskwaliteit en maximale connectiviteit.

Op maat voor u gemaakt
De nieuwe Signia Insio Charge & Go AX wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Na controle van uw gehoorgang, de inventarisatie van uw wensen en uiteraard een uitgebreid gehooronderzoek, maken we een afdruk van uw oren. Deze afdruk word gebruikt om de Signia Insio Charge & Go AX voor u te produceren. Iedere Signia Insio Charge & Go AX is dus uniek en speciaal voor U gemaakt!

Insio AX Charger.jpg

Contactloos opladen
Met de Signia Insio Charge & Go AX heeft u geen gedoe met batterijen. De toestellen laad u gemakkelijk contactloos op met de bijgeleverde charger case. Binnen 4 uur zijn de hoortoestellen volledig opgeladen waarna u ze ruim 20 uur kan gebruiken. 

 

Connectiviteit
De Signia Insio Charge & Go is voorzien van bluetooth. Met de Signia App krijgt u alle vrijheid om de hoortoestellen te bedienen of zelfs helemaal naar u wens bij te stellen met de Signia Assistant. Deze functionaliteit is beschikbaar voor zowel Iphone als Android telefoons. Met de Signia Insio Charge & Go AX is het zelfs mogelijk om volledige handsfree te telefoneren! 

Prijzen en vergoedingen
De Signia Insio Charge & Go AX is een zogenoemde buitencategorie hooroplossing. Dit houd is dat deze niet is opgenomen in de landelijke hoortoestellen database en komt daarom bij de meeste zorgverzekeraars niet in aanmerking voor vergoeding. Wilt u weten of uw zorgverzekeraar de Signia Insio Charge & Go AX wel ( deels ) vergoed en wat voor u de eigen bijdrage zal zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag!

 

Kleuren
De nieuwe Signia Insio Charge & Go AX is leverbaar in 6 verschillende kleuren


 

insio-ax-colors.jpg
Meer informatie
Wordt testpersoon

Ervaar de nieuwe Signia Insio Charge & Go AX nu gratis & vrijblijvend!
Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden

* verplicht veld

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bedankt voor uw bericht. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

bottom of page