Genieten

VAN UW PASSIE

Heeft u klachten aan uw hoortoestel of uw gehoor en stelt u dit uit vanwege de Corona crisis? Bij de Hoorwereld is dat zeker niet nodig!

 

De audicien valt onder een vitaal beroep. Het gehoor is uitermate belangrijk voor goede communicatie. In deze tijd gebeurt dat vaak digitaal of op afstand. Video bellen met familie of een arts is de normaalste zaak van de wereld geworden. Ook wilt u bijvoorbeeld de persconferentie van de minister president goed kunnen volgen. Daarom hebben wij onze werkwijze volledig aangepast, zodat wij u veilig kunnen helpen. Want bij de Hoorwereld staat naast uw gehoor, ook uw gezondheid op nummer 1.

 

Wij hebben de werkwijze in onze winkel dusdanig aangepast, dat wij geheel volgens de norm van het RIVM kunnen werken. Voor een hoortest kunnen wij 1,5 meter afstand houden. Ook een bijstelling is mogelijk vanaf 1,5 meter. Moeten wij toch binnen deze 1,5 meter komen, dan maken we gebruik van alle mogelijke beschermingsmiddelen zoals een mondkap, handschoenen en gelaatsbescherming. Wij nemen hierin geen enkel risico voor uw en onze gezondheid.

 

In de nieuwste hoortoestel techniek is het zelfs zo, dat wij alle bijstellingen aan uw hoortoestel op afstand kunnen doen. Daarvoor is fysiek contact niet meer noodzakelijk. Dit kan via een video verbinding of een simpele sms. Natuurlijk blijft u altijd welkom in onze winkel als dat uw voorkeur heeft. Lees hier meer over hoorzorg op afstand.

Wij zijn bijzonder trots dat wij ook complete hoorzorg aan huis kunnen bieden. Kunt u de deur niet uit? Dan komen wij bij u thuis. U kunt hierbij denken aan een hoortest, onderhoud aan bestaande gehoorhulpmiddelen, een bijstelling of levering van een compleet nieuwe hooroplossing. Alles is mogelijk! Ook bij hoorzorg aan huis worden alle veiligheidsnormen in acht genomen. Ook hier staat uw gezondheid en veiligheid voorop.

 

Heeft u vragen? Neem contact op. Samen met u kijken we naar de beste oplossing om ook tijdens deze Corona crisis uw gehoor optimaal te houden.

de Hoorwereld

Rustenburg 9

6701 DV Wageningen

0317-745918 

info@dehoorwereld.nl

©2019 de Hoorwereld. 

  • Facebook